Nieuwe plannen!

Jaaaa, ik ben gek op nieuwe plannen! Een nieuw begin is altijd zo’n magisch moment, daarom ben ik daar graag mee bezig. Door korte projecten aan te pakken wordt ik regelmatig heel vrolijk van het starten van nieuwe projecten. Al is dit een project die ik ooit ben gestart en die al een flinke tijd in de ijskast staat. Omdat ik de invulling van het project nog niet helemaal goed voor me had, stond het ook een tijdje stil.

“Maar Vera, VERTEL nou wat je gaat doen!”. Al een tijd ben ik aan het worstelen met een manier waarop ik mijn kennis over knaagdieren en konijnen kan delen, want als iedereen meer kennis heeft over huisdieren zal er ook minder leed zijn. Minder leed is natuurlijk het ultieme doel! Mijn originele plan leek veel te veel tegelijk te zijn, dus ik ga mij om te beginnen focussen op één diersoort: de tamme rat.

Mijn rattenblog zal binnenkort weer gevuld worden met kakelverse content en ik heb 3 (!!) A4-tjes vol met blog ideeën. Ik kan dus lekker aan de slag, en wanneer alles weer goed op de rails is wil ik ook cursussen (educatief maar ook voor de fun) gaan aanbieden. Ook hier zijn al veel ideeën over: ik heb er gewoon enorm veel zin in! Maar first things first: eerst maar eens die blog een nieuw leven inblazen. Dit wil ik doen vanaf maart, natuurlijk zal ik hier vermelden wanneer de eerste nieuwe blog verschijnt en op welke website je moet zijn om meer te weten te komen over de tamme rat. Het zijn zulke leuke lieve en leergierige dieren: dát wil ik iedereen laten zien!

Benieuwd? Houd dan Zoovera in de gaten! En uiteraard blijf ik hier ook gewoon lekker bloggen: over het leven tussen de dieren.

Dit is Elske, één van de rusthuis ratjes. Ze woont gezellig in een damesgroepje. Elske heb ik meegenomen van mijn werk (knaagdieren- en konijnenopvang) omdat ze al wat ouder was en haar vriendinnetje een tumor had. Haar vriendinnetje is inmiddels helaas overleden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s