Dierendag special

De afgelopen week is iets rustiger geweest, zelfs op dierendag. De ochtend daarvoor heb ik namelijk zo hard mijn hoofd gestoten dat er een gaatje in zat: auw! Na een dag rustig aan doen kon ik gelukkig weer wat meer. Afgelopen week zijn er niet gek veel dingen gebeurd omtrent de dieren (heerlijk, zo n week waarin alles loopt zoals het loopt), maar daarom wil ik graag een aantal foto’s van gelukkige dieren delen als dierendag special! Kijk mee en geniet.

Lekker smullen!

Dit is Dora. Dora is een opvang konijn op mijn werk. Ze is samen gevonden met een rammelaar in een meterkooitje, ze zijn in de opvang gelijk uit elkaar gehaald en de ram is gecastreerd. 1+1 is nog altijd 2, ze is afgelopen zaterdagnacht bevallen van 7 gezonde kleine baby’s. En van baby’s verzorgen krijg je HONGER! Ze zat dus lekker aan een stukje wortel te knabbelen.
Deze geinige vertoning is Eus! (het is heus!). Mijn collega dierenverzorger had een paar aardbeien over waar Eus heerlijk van gesmuld heeft. Tussendoor had hij het maar druk met zijn lippen schoon likken. Dat gaf mij een mogelijkheid deze grappige foto te maken. Best lang he, zo een konijnentong?
Ook rusthuisbewoner Tootie kreeg wat lekkers! Een stukje paprika uit eigen moestuintje ging er goed in. Zo lief als ze zo dankbaar zijn voor iets lekkers.
En last but not least twee pension dames die hier toevallig verbleven tijdens dierendag die lekker aan het knabbelen zijn op de paprika uit eigen tuin. Ze voelen zich hier best wel thuis zo te zien 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s