(Dieren) update – wat is het lang geleden!

Allereerst een heel grote: SORRY! Het is echt verschrikkelijk lang geleden dat ik deze website heb gebruikt, in de tussentijd heb ik nog een uitstapje gemaakt naar een andere blog met dezelfde naam, maar ik zag dat er nog veel bezoekers naar deze website komen en ik hier dus verder wil vertellen over van alles en nog wat. En dat zullen vooral verhalen zijn over mijn dieren, rusthuis dieren en misschien een heel klein beetje over mijn werk als dierenverzorger in een konijnenasiel.

Voor de mensen die mij nog niet kennen, maar ook om jullie weer eens te vertellen wat mij bezig houdt: mijn naam is Vera, sinds eind vorig jaar woonachtig in Breda met mijn prachtige roedel van 3 oudere hondjes (zie foto) en natuurlijk alle andere dieren. Wij zijn ingetrokken bij mijn vriend en zijn jonge mechelse herder. Een drukke maar gezellige boel dus!

V.L.N.R: Mowgli 13 jaar, Jazz 11 jaar en Laika 8 jaar

Daarnaast ben ik voor 3 dagen in de week werkzaam bij een konijnen- en knaagdierenopvang wat absoluut mijn droombaan is! Daarnaast werk ik 2 dagen thuis voor een andere werkgever én run ik nog steeds mijn stichting: Stichting Opvang Pettings. Wanneer je mij kent, ken je pettings waarschijnlijk ook als asiel, die functie heeft het al sinds november 2019 niet meer. Het is nu 100% rusthuis, een plek waar oude dieren, dieren met gedragsproblemen en lastige medische achtergronden de rest van hun leven mogen blijven wonen. Er wonen konijnen, allerlei knaagdieren, een paar vogeltjes maar ook exoten die lekker rustig mogen genieten van een rustig leven. Ook ben ik redactrice bij een game-platform en ik schrijf dus nog steeds erg graag. Daarnaast zijn er ambities genoeg, vooral in de dierenwereld, dus jullie zijn niet zomaar van mij af!

Ik ga deze blog weer oppakken, te beginnen met een blogbericht in de 2 weken, maar wie weet vind ik de flow wel weer terug en ga ik vaker updates geven. Hopelijk vinden we elkaar op deze manier weer terug.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s